Ajankohtaista

Koulun pihatapahtuma

Maanantaina 23.5. koulun ja vanhempain yhdistyksen järjestämä pihatapahtuma.

Mukavaa ohjelmaa johon voi osallistua myös kyläläiset.

Lue lisää

LASKIAISTAPAHTUMA ERKKILÄN KOULULLA

Sarjankylä-Erkkilä kyläyhdistys ry järjestää Laskiaistapahtuman Erkkilän koululla 27.2.2022 klo 12 alkaen. Vapaata laskiaispuuhailua koulun ympäristössä mäessä, jäällä, ladulla ym. Kyläyhdistyksen esittelyä. Tarjolla lettukahvit ja grillimakkaraa. Sponsoreiden johdosta emme peri tarjoilusta mitään. Tapahtumaa sponsoroivat Kettukaarron Kennel, Pesuun.fi ja Toiminimi Tuomas Sarjanoja.

Lue lisää

Jokkis jääräta SM

Tapahtuma, jonka järjestävät Nivalan Urheiluautoilijat ja Best Glass JM talvimestaruus 2022.

Erkkisjärven rantatie, FI-85500 Nivala. Talven odotetuin tapahtuma, Best Glass JM talvimestaruus päristellään 19.-20.2.2022 Nivalan Erkkisjärvellä!

Lue lisää

Sarjankylä-Erkkilä kyläyhdistys ry perustettu

Sarjankylä – Erkkilään perustettiin kyläyhdistys. Perjantaina 21.1.2022 kokoontunut kylän väki päätti yksimielisesti perustaa Sarjankylä – Erkkilä kyläyhdistys ry:en. Perustamiskokouksessa oli läsnä 20 henkilöä. Yhdistys perustettiin jatkamaan Sarjankylän – Erkkilän kehitysosuuskunnan toimintaa. Ensimmäisen vuorokauden aikana jäseneksi liittyi 37 henkilöä. Yhdistyksen hallituksen jäseniksi valittiin Markus Ahokangas, Reijo Jussilainen, Viena Poikkimäki, Henna Korri, Mervi Pyöriä, Merja Rantala ja puheenjohtajaksi Tuomas Sarjanoja. Varajäseniksi Mika Rajaniemi, Irja Erkkilä ja Jarmo Helander. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää toiminta-alueensa asukkaiden yhteistyötä, vaalia toiminta-alueensa kulttuuriperintöä ja edistää kyläkulttuurin kehittymistä ja edistää toiminta-alueen vakinaisten ja osa-aikaisten asukkaiden viihtyvyyttä ja hyvinvointia. Tarkoitus on myös pyrkiä edistämään asukkaiden toimeentulomahdollisuuksien yleisiä edellytyksiä. Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää yhteistyötä yhdistyksen toiminta-alueen päättäjien ja viranhaltijoiden kanssa toiminta-alueen kehittämiseksi ja asukkaiden hyvinvoinnin parantamiseksi. Tarkoituksena on säilyttää maaseutu elinvoimaisena sekä lisätä maaseudun kehittämiseen liittyvää osaamista ja lisätä kokemusten vaihtoa toiminta-alueen osien välillä. Tarkoituksena on verkostoitua muiden vastaavien tahojen ja maaseudun kehittämisorganisaatioiden kanssa.

Lisätietoja: Tuomas Sarjanoja 0400 587 512

Lue lisää